♥ILOVEYOU♥
Sorry dear :(

Saturday, September 1, 2012 @ 2:33 AM | 0 Comment [s]

Hai assalamualaikum blogger blogges :) btw morning too. 
tak terlambat lagi rasanya klau aku wish SELAMAT HARI RAYA for all muslim people in the world *bajet macam berjuta orang baca blogg aku :) Ahad lepas aku baru come back to second home there is Campus Seri Iskandar, ohhgod seriusly berat gile nak langkah masuk situ. Day by day with class, class and class. Schedule pact dari pagi smpai malam, kadang rasa mcm dh penat dengan keadaan mcm tu tiap hari apa pun life must go on. And after 4 days at UiTM, aku lari balik rumah sebenar aku dekat perlis. What are wonderfull life bila sampai rumah :D *big smile

Aku balik sama sama dengan orang yang paling aku sayang, Mr Faezz sebab dia takharap aku stay ipoh sorang sorang, katanya kesian aku ada dekat campus sorang. kawan semua balik. Onmyway to come home, have a some incident happened to me that all from my fault and I do not blame him if he might be angry with me outrageously. Along our journey, aku takut nak tegur, takut nak pujuk dia. Aku takpernah takut dengan orang lain selain abah aku sebelum nie tapi kali nie aku takut faezz macam tu sebab dia betul betul marahkan aku. hmm taknak fikir pasal kejadian semalam, boleh buad aku nangis lagi bila ingat :'( 

Alhamdulillah, before sampai tempat faezz nak turun aku dah okay dengan dia. Tapi aku tau, sebenarnya hati dia still sakit walaupun dia senyum, walaupun dia cakap dengan aku. Takda manusia yang boleh hilangkan rasa kecewa dengan serta merta. * Dear, I really sorry what happened that time. But I want you to trust that I love you and never found anyone that can replace you in my heart. Your are special person that come to my life. I hope that your still trust me like before.




Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa