♥ILOVEYOU♥
28 July 2012

Wednesday, August 22, 2012 @ 3:11 AM | 0 Comment [s]


Hello and goodnight guys :)
For along time not visit here, ayoooo. Habuk dah tebal 4inci nie, boleh asma teruk kalau takbersihkan. fuhhhhhhhh :0 hehehe
yeahh and now story starting. Boleh nampak tak tarikh dekat tajuk entry tu? haaa itu bukan tarikh sesapa, tapi tarikh for second time aku jumpa faezz semenjak aku jadi siswa UiTM Seri Iskandar :) First time faezz dtang dekat aku dgn kawan die so that are first time aku berbuka dgn dia. For second time aku pulak peg amik dia dekat apartment kolej dia lah kan. Dari buka mata sampai nak tidur malamnya baru aku hantar faezz balik apartment dia :D So seharian lah spend time together. heheheh. 

First our journey, kita orang peg tiket bas utk aku dengan faezz balik raya and balik minggu nie. station kereta api sbb roomates aku nak beli tiket untuk balik raya, nthen kitaorang teruskan perjalanan utk ke Ipoh Parade. Bulan puasa pun berjalan sakan okay :D. Disebabkan sayang aku nie nak tengok wayang, so aku pun ikotlah. Ingatkan takbest cerita tu, tapi best jugaklah tkda lah membuatkan aku rasa macam nak tidur. Cerita apa korang nak tau, haaa cerita "Batman Dark Knight Rises". FYI faezz sejuk sampai tergetar getar je, hahaha kan sayang kan? Sorry jangan marah ;* Habis je tengok wayang, apa lagi cari port nak buka puasalah. Aku dengan faezz tak join roomate aku dengan kawan dia buka puasa. Sebabnya kami nak buka puasa sama sama. hihihihi. gedik kan. Hah ! Kisah pulak aku. 

Dah berbuka jalan jalan kejap nthen hantarlah husband kesayangan aku sorang nie dekat apartment die. Okay sesunggohnya time tu mmg sedih siot. Yelahkan, dh lama tkjumpa nthen last kena berenggang smula. Apapun, bersyukurlah kan sbb jumpa jugak :) and THE END guys. Lets see our picture for our journey. HAHAHAHA




Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa