♥ILOVEYOU♥

Friday, June 22, 2012 @ 9:43 PM | 0 Comment [s]

Hello and goodnight guys :)
Hari nie mmg seronoklah kan, lecture tkde, so peg kelas 5minit nthen balik bilik cntinue tidor. Act malam ni pulak lepak dekat library sambil search pasal valuation for my public speaking this mondy. Ya Allah sumpah takut kott, tkpenah penah nak speaking dpan orang ramai. Selama nie aku speaking ikot suka aku je, hahahaha :D Memang akan beteraburlah language, vocab aku semua. Okay kena pulak tajuk yang aku mmg tk faham so macam mnalah aganya aku nak brcakap dan terangkan dpan orang :) 
 
For sure mnggu nie aku tkdapat balik lahh sbbnya, besok dari pukul 8 smpai pkul 4.30 petang ada tklimat LDK, jangan tnya LDK tu apa cause aku pun tktahuuuuuuu. HELLO GUYS hujung minggu aku nak rehatlah so tkpayah lah nak buad program itu ini. hmmmm :( nthen kerja pun bertimbun, so sapa nak tolong settelkan kerja tu semua. Ya Allah sabar jelah wahai FATIN ADILA SYAFIKA BINTI MAZLAN. Yang sebenarnya, aku tkberapa nak ada story tapi disebabkan tangan aku nak menari atas keyboard nie so layan jelahhhh. Aku rindu dekat faezz tapi rupanya rindu aku tu jadi macam lain. Hmm ttba je kitaorang ada problem hmmm. kbaiii. 







Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa