♥ILOVEYOU♥
mine work :)

Thursday, March 1, 2012 @ 8:42 PM | 0 Comment [s]



hello fellas :) selamat malam. aceli harinie aku dah tktau nak buadpa, bosan habis peringkat dah aku nie. Hhaha :D Okay, memandangkan aku nie Datin Seri yang hanya goyang kaki saja dirumah macam aku cakap dkat entry aku sebelum nie. So aku pun tolonglah bestfriend aku yang baru nk berjinak jinak dalam dunia blogger :) She is  Hafawati Hasmi, tapi aku dari kecik just panggil die effa ja. Hhehe. Aku kemaskan blik blog die, andd ubah itu ini. Tapi aku dapat KEBENARAN die dulu okay, i'm not HACKER orait :D Skin tu bukan skin yg aku buad sendiri, dah die minat skin nie so i just do it what she like and love it, her choice :) Apapun comment die dkat hasil kerja aku, die suka sangat. Aku cuma mmbantu. haaa? Apa comment korang dgn kerja aku? Hhehe. Sebenarnya. Mana ada sangat cerita yang aku nk story just that it what i want to tell. Kahkah. Okaylah, cakap pun tak guna, tendangpun takkena. Hhahahaha :) kbaiii. 

haa haa :) korang follow lah effa tu, die still baru. Apa salah tambahkan lagi kawan blogg diekan. Akukan perihatin. kbaii. Loveyou all ;)


Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa