♥ILOVEYOU♥
happy birthday bro :)

Friday, February 17, 2012 @ 3:05 PM | 0 Comment [s]

HAPPY 13th BIRTHDAY FAKHRUL HAIKAL BIN MAZLAN

taraaa :) sedapkan gmbar kek tu? adoiihhh, tetiba mengidam nk kek mcm tu utk birthday aku nnti, ada sapa sapa yg nk bagi kek mcm tu tak dkat aku? tkpayah tnya, msti lha tkda kan :( okee aku bebai dahh! Hhaha :D sbnarnya itu present utk adik aku, today is his birthday andd taksngka lhaa aku sbb die dh besar, ehh mcm cpat ja kau besaouww adik. apapa pun, kau dh dpat hadiah dari aku nnti aku nk time birthday aku kau buad celebrate yg lagi gempakk dari aku, amacam ada berani ka broo ?!! aku just nak wish selamat hari jadi yg ke 13tahun, semoga kau pnjng umo, murah rezeki kau andd aku harap lepas nie mulut kau tu jgn nk macam longkang sngtlha lepas nie, tk kemana pun klau kau buad perangai mcm tu teros buad org meluat lagi ada lhaa ehh :) hah, aku nie nk wish ke nk marah? tkda marah haih just nasihat jaa ==' 

haa tulha adik aku tinggikan :) tkpun aku tinggi lagi. Hhaha :D ini bkn time celebrate birthday die tpi nie kira latest  picture lha, time celebrate aku tksmpat amek gambar pun sbb aku ingt nak makan je. Hhahaha :) okelhaa, ini je entry aku kali nie. klau di ikutkan, tkda lngsung story sbnarnya. hhehe. kbaii :3


Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa