♥ILOVEYOU♥
arghhh :|

Tuesday, February 28, 2012 @ 3:56 PM | 0 Comment [s]

hello fello, hai guys :)

well cepat saja masa brlalu, right? dah hmpir dgn result SPM kan :) i realy hopee yang result aku baek baek smuanya. Just aku nk result tu smua mmpu buad aku continue study mcm yg aku harapkan, bkan result aku saja tpi result Faezz pun sama, biar bleh study satu tempat aminnn. Btw harinie msuk hari ke6 aku dmam, shittt Heh lamanya, tkblehlah aku nk kuar peg rmah kawan aku. Sumpah bosan dok rumah, asyik kena pksa mkan, kena pksa mkan ubat. euyakkkks :p buad mcam aku suka. Hhaha :D cuaca pun kejap panas kejap hujan, mmg taklah aku nk sihat dlam masa terdekatkan :( aku letih lah asyik kena mkan ubat je, tpi taksihat sihat jugak. Okay aku nk stop mkan ubatlah mcm nie. tapi japgi abah aku bising, hmm hmm. 


Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa