♥ILOVEYOU♥
you adorable

Monday, January 30, 2012 @ 11:45 AM | 0 Comment [s]


Awak awak dan awak awak tu SAYA PUNYA . Tahu tahu tahu ? tahu tak ? Dan sampai bila bila pun . FAHAM ? haaa, takfaham ekk, meh snie nak cepuk kepala tu :D tkde lha, tkkan lha saya nak cepuk kepala orang yang saya sayangkan. 

saya rasa saya tersangatlaa bhagia saat nie :) gataikan aku nie. tapi apa aku ckap tu btol lha. dan sekarang saya dh makin sedar laa kan yang saya nie kadang kadang tkamek kisah sangat bila saya slalu ckap 'aku hang' dgn awakkn. after that night i know that i was do something wrong bila awak ckap 'makin kurang ajar kan skank nie' andd saya mngku yang saya agk kurang ajar mlm tu. That night make me change more then before :) apapa pun aku bersyukur sngat sngatla sbb allah tu masih lagi bg aku kbhagian ;) yealha kan perangai aku yang kdang kala tu ==' erhhh tktau nak ckp lha, tpi you can see. die still bleh sabar andd we are still together :)  thanks a lott sayang :D

iloveyou not because of what you have but because what i feel. i care for you need it but i want to andd i love you. I always stay at your side even though the reality i'm not at your side. i love you than any word can say. i love you more than every action i take. i will love you untill the end andd that was i hope sooo :) having ypu in my life was make every little thing change be so special and wonderfull. i just want you and only you to be a part of my life everlasting :| i am trying be a perfect just for you :) that i do something wrong just tell me that is the best way i will know that. 

' and now, may i know who is me in your heart ? :) '





Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa