♥ILOVEYOU♥
' its HURT to say :/ '

Monday, January 9, 2012 @ 9:09 AM | 0 Comment [s]


hello, asalamualaikum andd goodmorning guys :')
like the tittle that what i fill for now andd in case i'm not in mood. no more to talk just want to tell tpi tktau dkat sapa yg bleh aku nk share masalah aku. 'Sharing is Caring', right? tpi bkan smua masalah kta bleh cerita. so thats why aku just explain skit skit dkat sini kan. Klau ada yang tksuka, go die [!] soryy seriusly aku sakit hati dgn apa yang aku tgh lalui skank. faham kan apa rasa bila sakit hati ? kalau tkfaham dtang sini aku bunuh kau. Hhaha oke, aku tkkejam smpai tahp itu just aku mmpu bg kau fill skit hati je nthen kita tgk lha kau nk maki apa dkat aku. Knape aku perlu ada prsaan sakit hati ? baek aku tkda persaan sbb sakit hati nie ooooohhhh sngat menyeksakan. aku dh cuba utk slow kan situasii kita tpi aku yang dsalahkan :/ its oke, klau aku yang salah, aku mngaku aku yang salah mybe aku yang jdi PUNCA kan but how about you?? :'( kau tnggalkan aku mcm aku tkda kpntingam dkat mata kau. 

aku ada prsaan bila kau dgn orang laen, aku tkmntak kau ikot smua khendak aku sbb kau pun nk ada life sndirikan, kau tksuka klau aku kngkong kau kan just aku nk kau faham perasaan aku, itu je. kau tau tak skit bila kau kata mcm mcm dkat aku. sakit mana hati aku pun, aku tkpenah kasar dgn kau. Sayang, why we must to fight ?? aku dah penat gaduh dgn kau sebab org laen. Bleh tkklau life kita utk kita dua je? Mybe aku dah bnyak buad kau buang masa layan skap aku kan, buad kau kecewa dgn aku :') whatever it is, the answer is at your side. klau kputusan kau tnggalkan aku, aku just nk kau bhagia lepas nie. mybe luar sana ada lgi orang yang bleh bahagiakan kau tk skitkan hati kau :'( tapi aku just nak kau tau, smpai mati pun aku tkkan lupakan pngorbanan kau yang kau dah buad utk aku andd aku ttap sayangkan kau. Even klau kau nmpak aku happy tksmstinya jiwa aku hati aku happy jugak sbnarnya dalaman aku dh cukup kosong andd hati aku dh cukup menangis :'( aku tk kuat sayang klau kau tkda. aku bukan mcm pmpuan laen yang kau knal sblum nie. iloveyou. kbaii 


Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa