♥ILOVEYOU♥
andd him

Thursday, January 5, 2012 @ 12:47 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum andd agak selamat pagi jugak lha kan wlaupun jam dh hmpir mencecah 12tghari :') see me like happy skit :D forsure today khamis lha kan andd our ANNY :) jyeahhh. Hhihihii. tksnggka weyh dh 11bulan like seriusly lha kan. Sapa tktekejut, dlm kerenah aku yang macam macam yg bleh buad org laen bosan see him still with me kalau org laen sure dh lama aku kena tnggal. Hhehehe. Yg penting aku brsyukur sbb dapat 'abang manis' aku nie sabar die tu, tktau lha nk cakap. Besar mana skali pun salah aku die ttap maafkan aku, so memang ptot lhakan klau aku bersyukur.

Sweetheart Happy 11months Anniversary bb :* just 1bulan je lagii nk setaonkan :) seriusly tk sabar. agak tension skit sbb aku yang wish kan dulu kan :/ wait and wait and wait...... Hhaha. die nk wish acane kdit pun tkda, yang aku saja batak tunggu. orang dh gitau kdit tkde gilaa ke apa fieyka duk tnggu lagi :) taktau lha sbelum aku wish tu die ingat ke takkan. apepun its fine, aku tak kisah. i just wanna say soryy klau selama nie aku dah banyak buad awok sedih ke kecewa tu semstinya lha kan? pape jelha kan. Bie mntk maaf :) lastly klau bleh bie dah tknak gaduh gaduh lepas nie. Klau ada yang takadil orr ada salah ke, tegur lha oke . its more good dari kita gaduh kan. i think just that aku nk share cite aku. Hhheh. 

iloveyou soo much faezz razin !
LOL 
Fieyka mazlan :)




Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa