♥ILOVEYOU♥
i missyou abang manis [!]

Saturday, December 31, 2011 @ 12:17 AM | 0 Comment [s]


assalamualaikum blogger blogger sekalian alammmm. cewwahh mcm pnceramah dah aku kenn3 :) klau korg nk tau tkde semena menanya family aku ajak blik kampung. pieuuww last last mnit dooo, aku bkan tk suka tapi kmpung aku nie susah skit nk dpat line ==' aku tk kutuk ehh just for imform je okee. disebbkan hal hal sdemikian aku texting abang manis aku pun slow slowly je. korg msti trtnya sapa 'abang manis' thats i mean it. Abang manis tuhh Mr. Superhero aku lha. saja gegess skit nk pnggil die abang manis sbb die suka buad muka muka dkat aku. Hhahah :) soryy sayang, just gurau gurau saja. bb kan tau bie suka gurau kan3 ? :* buad skit muka comel bb tuhh, dah lama bie tktgk muka tu, abang manis. teiuuww. bajettkan aku ckp sinie je. cuba klau aku ckp streat dpan Mr. Superhero mcm nie ofcouse aku dh kene sekehhh. 

watlekk girl, mood aku tgh missing nie. ada sapa sapa tksuka baca entry aku utk kali nie? maaf ye. alaa apa lha salahnya klau aku kongsi mood dgn korangkan :) kita smuakan kawan. Hhaha :D oke lha, aku nk makan. bila dduk kmpung aku tkda masa nk stop stop makan ekk . Kuakuakua :) kbaii. 

ILOVEYOU ABANG MANIS. muuaahhh skit :*



Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa