♥ILOVEYOU♥
full of patient

Saturday, November 19, 2011 @ 12:21 AM | 0 Comment [s]


assalamualaikum, hey blogger andd readers :')

apa yg tgh korang buad skank ? study ya. HAHA menipu lha, klau study mcm mna bleh walking at myblog ;') calon-2 SPM smuanya tgh berjuang, right . so do the best , cause kputusan nie yg menentukan masa dpan kita . perrhh [!] mcm penceramah dh pun aku. 
today seriusly malas nk study, insyallah besok aku start back. now , i just kna tumpu pada 4 pper je lagi nthen  bersuka ria lha spuasnya. wuhuuuiii . masalah tu smua kena simpan kejap, sakithati pun kena telan kejap aftrthat klau nk mmberontak pun, lepas lah sgalanya. btw apapun aku sbnarnya dh feedup skit dgn hidup aku. why i say like that ? just aku yg tau apa yg aku rasa. andd just what can i say , everyone on myside is likely already do not love me anymore :'( so, can i leave all people at myside ? 

for your information, klau bleh aku nk lari dri smua masalah aku, aku dh tknk orang fikir msalah aku, fikir pasal aku, apa apa saja tntg aku. believe, aku tkkan menyusahkan korang lgi. termasuklah orang yg aku pling sayang skali pun. sbb aku tau korg terseksa kenal aku kan. soryy klau aku bnyak susahkan korg.  after this, korg just nmpak 'FIEYKA MAZLAN' yg always happy andd just smile. no more tears from me. 

kdahh , kbyee ---->


Older Post | Newer Post
THE WRITER


I know I'm Yours and you must know You're Mine and never forget about this
underline italic strike


Diary About Lovers Dreaming


Let's Speak!


The Credits!

Template by : Sharanichi Potter
Header By and Full Edited : Fieykaa